Akciók, kedvezmények

Tavaszi akció

Kedveszményes pihenési, kikapcsolódási lehetőségek családoknak, baráti társaságoknak!
Csónak túrák a Tisza-tó vadregényes tájaira.
  5.000 Ft helyett 3.500 Ft-ért. Megismerhetik az őshonos fészkelő madarakat és vízinövényeket. Különbözö túra útvonalak megismerése, kilátokról való megfigyelés a távolba, tavasszal ébredő természet vízivilága.

Speciális ajánlat horgászoknak:

A vendégház tulajdonosa most olyan nem mindennapi, féltve őrzött titkait ossza meg vendégeivel, ami a nagy süllő és csuka horgászoknak kincset ér!

Legyen a vendégünk, és kivisszük a Kis-Tiszára, Tisza-tóra, megmutatjuk azokat a helyeket, ahol bizotsan horogra akad a "nagy ragadozó". De előtte megmutatjuk a tuti csali készítését, és egyéb fortélyokat...." Mártogatás,Fenekezés,Pergetés,Úszózás"
Ponty, Kárász, Compó horgászata.  Etetett, ismert helyeken. A sekély melegedővizekre húzodott halakra ahol csak a hal és a madár jár. Megmutatjuk a megfelelő csalizást és a helyi módszereket. Ez a Tisza-tó náddal és sással védett területei.
A vendégház saját motorcsónakjával az eredményes fogás érdekében.

 

Bővebb információkért keressen bennünket telefonon, vagy e-mailben.

 

Vendégeink egész évben kedvezményes áron vehetnek igénybe csónaktúrát! Szakképzett vezető kíséri Önöket, akitől a legtöbbet tudhatják meg Tiszáról, a Tisza-tóról, annak élővilágáról.

 

Vendégeinknek 10% kedvezmény a Kormorán étteremben.

15% kedvezmény az Ökocentrum belépőjegyeire!

 

Ingyenes Tájház látogatás vendégeink részére!